Het Aesthetic Center staat bovenaan de lijst als beste kliniek van Istanbul (Turkije).

De kwaliteit van deze klinieken in Istanbul is te vergelijken met de allerbeste plastische chirurgie klinieken in België, Nederland én Frankrijk.

Wat kost nu een behandeling?

Esthetic Airlines biedt, in samenwerking met D-Tours én het Aesthetic Center, volgende formule aan omtrent een all-in pakket voor de behandeling haartransplantatie aan uiterst competitieve tarieven.

ALL-IN FORMULE single reizen in laag seizoen, omvat:

  • Adviesverlening Esthetic Airlines
  • Medisch advies Aesthetic Center Istanbul
  • haartransplantatie behandeling FUE
  • 1 PRP behandeling
  • voor- en nazorg
  • medicatie
  • 24u/24u opvolging medisch team tijdens uw verblijf in Istanbul
  • vliegtickets heen/terug (laag seizoen**)
  • 3 hotelovernachtingen in een 4* hotel (uit aanbod D-Tours), single kamer met ontbijt
  • alle transfers in Istanbul

PRIJS : € 2.050,- all-in  (*/**/***)

Vraag hier méér info betreft reizen in het hoog seizoen.


Voor het uitgebreid programma consulteer rubriek “uw verblijf”.

Het team van Esthetic Airlines komt graag bij u thuis, of discreet op locatie/hotel of andere locatie, om met u na te gaan wat de gewenste en eventueel noodzakelijke behandelingen/ingrepen zijn en zal aansluitend, steeds vrijblijvend en kosteloos, voor u een offerte opstellen.

Het intake gesprek met het team van Esthetic Airlines en/of de opmaak van een offerte verbindt u voor alle duidelijkheid geenszins tot een effectieve bestelling/boeking én gebeurd volledig kosteloos. 

Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers van Esthetic Airlines informeren én adviseren wij U graag over de gewenste behandelingen, de reis én uiteraard de tarieven.

*  : Voormelde prijzen zijn te verhogen met de toepasselijke BTW.
** : Laag seizoen = Alle periodes buiten de wettelijke nationale vakantiedagen, hoog seizoen start telkens 3 dagen         voorafgaand aan de aanvang van de wettelijke nationale feestdagen. Voor Nederlandse klanten zal er rekening gehouden worden, indien deze ook vanuit Nederland vertrekken, met de Nederlandse nationale feestdagen. 
***: De tarieven van vluchten zijn gerekend met als basis vertrek vanuit Zaventem Airport België. Onder voorbehoud van beschikbaarheid vluchten.


Competitieve prijzen

Wij willen onder géén enkel beding chirurgie of een medische behandeling aanprijzen. Wij willen zeker geen patiënten lokken met lage prijzen. Elke ingreep heeft immers risico's en kans op complicaties. Het is belangrijk dat u over de risico’s goed nadenkt en vervolgens een weloverwogen beslissing maakt. Het consult met één van onze adviseurs zal u helpen om een goed geinformeerde beslissing te maken.

Gunstig tarief - transparante prijzen

De artsen van het Aesthetic Center doen ruim 1000 medische handelingen per jaar. Grote vraag maakt de gemiddelde kost per behandeling lager. Deze besparingen worden rechtstreeks doorgerekend, ten gunste van de klanten.

Prijs garantie

Na reservatie blijft het tarief nog 3 maanden geldig. Het huidige tarief blijft, na uw reservatie, 3 maanden geldig. (Onder voorbehoud van wijzigingen in het BTW tarief).