Esthetic AIrlines, in samenwerking met reisbureau D-TOURS, zorgt ervoor dat uw reis van A tot Z wordt geregeld. U vertrekt zorgeloos op uw gedroomde schoonheidsvakantie!

Uw reis begint al nadat u uw bagage heeft gepakt bij u thuis. Wenst u graag een vervoer met een luxe transport van u thuis naar de luchthaven, D-Tours biedt u deze service graag aan. Dit transport is echter niet in de prijs begrepen. Voor méér info kan u vrijblijven contact nemen met reisbureau D-Tours. U vertrekt vanuit de luchthaven naar keuze. Esthetic Airlines adviseert u echter luchthaven Ataturk Istanbul te kiezen. Het team van Esthetic Airlines adviseert u graag naar de uren van vertrek en terugkomst, keuze luchthaven, etc. Het team van D-Tours volgt uw boeking op en regelt voor u alle vliegtickets, transfers, etc.

Vanaf het moment dat u van het vliegtuig afstapt in Turkije start uw 24/24u service aangeboden door het Aesthetic Center én D-Tours. In de ontvangsthal van de luchthaven wordt u opgewacht door uw privé chauffeur die u met de luxe wagen rustig vervoert naar uw gekozen hotel. U wordt vriendelijk onthaalt in uw hotel naar keuze waar u op adem kan komen en genieten van de luxe die uw hotel aanbiedt. 

De shuttledienst van het Aesthetic Center zal u later op de dag oppikken aan uw hotel en brengt u naar het Aesthetic Center Istanbul waar u vriendelijk zal onthaald worden door mevr. Rosa Kantar (woordvoerster Aesthetic Center). Mevrouw Rosa Kantar spreekt vloeiend Nederlands en zij wordt uw 24/24u assistente van het Aesthetic Center tijdens uw verblijf voor alle vragen en eventuele opmerkingen. 

Een eerste intake gesprek zal later op de dag volgen met de behandelende chirurg die het verloop van de ingreep met u zal bespreken. Het aantal dagen dat u in Istanbul verblijft is afhankelijk van de ingreep die u wenst te laten ondergaan. Het is mogelijk dat u één nacht in het Aesthetic Center verblijft en de andere nachten in het hotel, dit alles afhankelijk van welke ingreep u wenst te ondergaan.  Na de ingreep zal u dagelijks na uw ontbijt worden opgehaald door de shuttle dienst van het Aesthetic Center aan uw hotel zodat u zich kan melden bij de kliniek om de nodige verzorgingen na uw ingreep uit te voeren. 

Gedurende uw volledig verblijf van dag 1 tot uw vertrek naar huis zal u op continue basis worden opgevolgd door onze deskundige chirurgen en medewerkers van het Aesthetic Center.

Na uw thuiskomst staan de mensen van Esthetic Airlines steeds ter uwer beschikking voor verdere info en/of eventuele noodzakelijke opvolging. Esthetic Airlines blijft ook na uw ingreep uw aanspreekpunt én adviseur in België voor eventuele vragen en/of problemen. Het team van D-Tours staat graag continu ter beschikking van de klant voor eventuele vragen, bijkomende info, etc. zowel voor, tijdens als na uw “schoonheidsvakantie”.

Let u er aub op dat u tijdig uw Turks VISUM heeft aangevraagd (uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan uw vertrek).
U kan deze online reserveren : https://www.evisa.gov.tr/nl/