Niet iedereen onderneemt graag een trip alleen. Sommige mensen hebben liever een groep gelijken rond hen als ze ergens op reis naartoe gaan… Voor deze klanten bieden wij graag, in samenwerking met D-Tours, 6 x per jaar een volledig georganiseerde groepsreis aan.

De groepsreizen voor 2018 in samenwerking met D-tours staan als volgt gepland:

  • Maandag 24 september tem donderdag 27 september 2018
  • Maandag 5 november tem 8 november 2018
  • Maandag 10 december tem 13 december 2018

De groepsreizen voor 2019 in samenwerking met D-tours staan als volgt gepland:

  • Maandag 28 januari tem donderdag 31 januari 2019
  • Maandag 4 maart tem donderdag 7 maart 2019
  • Maandag 29 april tem donderdag 2 mei 2019
  • Maandag 3 juni tem donderdag 6 juni 2019
  • Maandag 23 september tem donderdag 26 september 2019
  • Maandag 4 november tem 7 november 2019
  • Maandag 9 december tem 12 december 2019

Esthetic Airlines organiseert deze groepsreis voor mannen of vrouwen die een haar- en/of baardtransplantantie willen ondergaan. Als de drempel te groot is om in je eentje naar Istanbul af te reizen dan is dit de perfecte manier! Tijdens deze 3 daagse zal de ingreep plaats vinden in het Aesthetic center maar zal je ook ‘s avonds in groep kunnen genieten van de sfeer in Istanbul in leuke restaurants en vele bezienswaardigheden samen kunnen bewonderen.

Een groepsreis kan pas plaatsvinden met een minimum aan inschrijvingen van 3 volwassen personen en maximaal 6. Indien er vraag is naar een groepsreis van méér dan 6 personen dan zal dit voorafgaandelijk worden besproken met zowel het team van Esthetic Airlines als het medisch team van het Aesthetic Center.
In dit geval is het mogelijk dat de groepsreis 4 dagen, of zelfs 5, zal duren.

Het team van Esthetic Airlines en D-Tours zal ervoor zorgen dat uw verblijf in Turkije zo comfortabel mogelijk verloopt. Zo kan u met de groep tijdens uw revalidatie nog enkele dagen genieten van de prachtige stad Istanbul. 

Gezien de Belgische wetgeving van 16 februari 1994 betreft de wet op de contractuele bepalingen rond reisorganisaties en/of reisbemiddeling, dient de boeking en facturatie voor uw vliegtickets, hotelovernachtingen, transfers, etc. van uw groepsreis te gebeuren door een erkende reisorganisatie. Esthetic Airlines werkt hiervoor exclusief samen met de firma D-Tours (licentie A 5705) die alles voor u zal opvolgen, zowel op administratief als financieel vlak.

 

Hieronder geven we u graag wat meer informatie hoe het proces van de haartransplantatie zal verlopen alsook uw groepsreis in het algemeen.

Dag 1

Klaar voor uw vertrek op uw gedroomde schoonheidsvakantie?

Indien u wenst komen de transferdiensten van reisorganisator D-Tours u thuis oppikken en brengen u naar uw luchthaven van vertrek. (dient afzonderlijk te worden geboekt via D-Tours)

De groepsreizen vertrekken steeds vanop luchthaven Zaventem. Bij aankomst in de luchthaven van Zaventem zal u door één van de begeleiders van Esthetic Airlines worden opgewacht aan de balie van de luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines. Van zodra de groep voltallig is zal er worden ingecheckt en kunnen we samen tijdens een koffie elkaar allemaal beter leren kennen. Bij aankomst in de luchthaven Ataturk Istanbul worden we door een privé transport opgewacht. Deze brengt de groep rustig naar het 4* hotel VEYRON. Bij aankomst in het hotel heeft u de tijd om even op adem te komen. Voor de liefhebbers trekken we graag de stad in om samen te genieten van Istanbul City.

‘s Avonds wordt u uitgenodigd op een unieke belevenis. U wordt verwend met een Turks welkomstdiner, terwijl heerlijk genieten van Turkse specialiteiten, muziek en dans.

Dag 2

In het 4* hotel VEYRON genieten we samen met de groep ‘s ochtends van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Voor de liefhebbers is er fitnessmogelijkheid (niet te gebruiken na de behandeling). Na het onbijt worden we opgehaald door de shuttledienst van het Aesthetic Center die ons samen naar het Aesthetic Center brengt waar de behandelingen gepland staan. In het Aesthetic Center worden we samen opgewacht door de verantwoordelijke van de kliniek die ons in het Nederlands te woord zal staan. Na enige toelichting over de kliniek, haar medewerkers en haar werking zal uw behandeling van start gaan. In de kliniek zal gestart worden met een bloedafname waarna een gesprek volgt met de behandelende chirurg om uw wensen te bespreken. De chirurg zal dan ook met u de haarlijn bepalen, hierna volgt de ingreep. Men zal een plaatselijke verdoving toepassen die zo goed als pijnloos is. Dit alles zal uitgevoerd worden door een erkend en gediplomeerde anesthesist. Daarna zal men starten met de grafts uit het donor gebied te nemen. Dit gebeurt op een comfortabele manier terwijl u op uw buik ligt, en kan 2-4u duren afhankelijk van hoeveel grafts men moet verwijderen. Daarna volgt een lunchpauze zodat u even op adem kan komen en klaar bent voor deel 2 van de behandeling. Terwijl u in een relaxte positie op de behandeltafel ligt zal men overgaan tot het inplanten van de grafts. Ondertussen kan u kijken naar een tv-programma of film naar keuze. Na de ingreep gaat u terug naar het hotel. Daar het geen zware ingreep is en u met een bandage goed wordt beschermd hebt u de mogelijkheid om ’s avonds de stad van Istanbul te verkennen, al dan niet samen met de groep. De begeleider van Esthetic Airlines zal u graag kosteloos de mooiste plekjes van de stad Istanbul tonen en u op een rustige manier van de stad doen genieten.

Dag 3

Na het nemen van een goede nachtrust én ‘s morgens het nuttigen van een heerlijk ontbijt zullen we terug worden opgepikt door de shuttledienst van het Aesthetic Center. We worden samen terug verwacht in het Center voor een eerste behandeling en nazicht. Men zal een eerste controle uitvoeren en er zal een nieuw verband aangebracht worden. Na deze korte behandeling kan u terug naar het hotel en heeft u nog de ganse dag om te genieten van Istanbul, al dan niet samen met de groep.

De begeleider van Esthetic Airlines zal u graag kosteloos de mooiste plekjes van de stad Istanbul tonen en u op een rustige manier van de stad doen genieten.

Dag 4

Vandaag genieten we voor een laatste ontbijt in dit mooie VEYRON hotel.
Na ontbijt en check-out worden we terug opgehaald door de shuttle dienst van het Aesthetic Center.

U krijgt van het Aesthetic Center een pakket mee met alle medicijnen en verzorgingsproducten met de nodige instructies. U kan de nodige vragen stellen aan de chirurg en zijn team. Vervolgens maken we ons allemaal klaar om terug naar de luchthaven te vertrekken waar ons een veilige trip naar België staat te wachten. De shuttledienst van het Aesthetic Center brengt ons op tijd naar de luchthaven zodat we zorgeloos onze reis naar huis kunnen inzetten.

 

Na uw thuiskomst in België zal u 24/24u kunnen rekenen op de medewerkers van Esthetic Airlines die u met raad en daad zullen bijstaan over allerhande vragen waar u op dat moment mee zou zitten. In het geval van medische vragen en/of problemen zullen wij uw klankbord zijn naar het medisch team van het Aesthetic Center. Wij zullen u ook op regelmatige basis contacteren om het verloop én uw tevredenheid te evalueren. Bij vragen of problemen zullen wij direct afstemmen met het medisch team van het Aesthetic Center en u binnen de 12u van antwoord dienen.

U bent tevens altijd welkom op ons kantoor. De nazorg is tenslotte even belangrijk als de ingreep zelf!

 

Voor prijzen zie rubriek prijzen, groepsreizen.