Cédric (32) uit Dendermonde

"De mensen in de kliniek super professioneel en heel vriendelijk!"

Ik ben super tevreden van mijn resultaat !

Iets wat ik nooit had durven dromen om terug een kapsel te hebben waar ik niet meer uren voor de spiegel moet staan goochelen om mijn kaalheid te bedekken ,wat vooraf wel het geval was.

Ook een dikke pluim voor Esthetic airlines voor de goede serviceen de begeleiding ter plaatse.

De mensen in de kliniek super professioneel en heel vriendelijk!


Harry (56) uit Rillaar

“de groepsreis voor haartransplantatie is een super initiatief!”

Toen ik 30 was begon de kaalheid sterk toe te nemen. Ik heb dan ook door de jaren heen verschillende middeltjes geprobeerd zoals minoxidil ,Finasteride en andere lotions die ik me vaak bij de kapper liet aansmeren. Door er veel over te lezen werd mijn interesse omtrent haartransplantatie steeds groter maarvaak las ik toch meer en meer extreme verhalen die me angstig maakte.

2 jaar geleden leerde ik mijn nieuwe partner kennen en zij overhaalde mij om toch voor deze ingreep te gaan omdat ze wist dat dit een zwaar probleem was voor mij. Ik vond me persoonlijk al iets te oud om hier nog iets aan te laten doen maar mijn vriendin zei me: DOEN!

Omdat mijn vriendin niet durft te vliegen en ikzelf niet zo een persoon ben dat alleen zal reizen besloot ik me in te schrijven voor de groepsreis. Lees hier zijn reisverslag van deze groepsreis.


Angelique (42) uit Genk

“Rosa, De nederlanstalige begeleidster van de kliniek is een top vrouw!”

Al vanaf mijn puberjaren heb ik nooit veel haar gehad en heb ik nooit een volle haarlijn gehad. Ik voelde me dan ook vaak bekeken omdat de bekende “kale inhammen” meestal toch iets is dat je enkel bij mannen ziet.

Toen ik hoorde dat haartransplantatiesook bij vrouwen mogelijk wasbesloot ik om op het internet te beginnen surfen. Zo kwam ik bij Esthetic Airlines terecht. Er werd een huisbezoek gepland en Ivann kwam mij aan huis alle info stap voor stap uitleggen.

Ik moet zeggen dat ik er toch wel een nachtje heb moeten over slapen omdat er achteraan het hoofd een stukje moest weg geschoren worden voor de haren te kunnen transplanteren. Mijn lange haren zouden er wel over vallen uiteraard maar toch,het deed me toch een beetje twijfelen.

Ik besloot om het te doen en samen met een vriendin hebben we de eerste week van september ingepland. Lees hier het reisverslag van Angelique.


Adil (31) uit Nossegem

"De Nederlandse begeleiding ter plaatse vond ik een groot pluspunt."

Ik ben zeer tevreden van het resultaat. Ik heb niet het geluk gehad om met een volle baard geboren te worden :). Daarom zat ik al lang met het idee om een baardtransplantatie te laten uitvoeren. Ik ben dan naar een infodag geweest in Antwerpen waar ik door de professioneel uitleg onmiddellijk overtuigd was.

De Nederlandstalige begeleiding ter plaatse vond ik een groot pluspunt. Ondanks dat het een ingreep van 8 uur was onder plaatselijke verdoving was het niet pijnlijk . Ik ben zeer tevreden van het resultaat.

Geweldige service,en zeer vriendelijke dokters en personeel.


Gennaro (53) uit Maaseik

"Eindelijk moet ik geen pet meer dragen en hoef ik me niet meer te schamen.”

Ik ben samen met mijn vrouw afgereisd naar Istanbul om mijn grote avontuur te ondergaan. De kliniek is heel knap en het personeel heeft ons goed ontvangen. De verdoving was vrij pittig maar vanaf het hoofd volledig verdoofd was heb ik helemaal niets meer gevoeld. De dokters en verpleegsters zijn zeer vriendelijk en zeer zorgzaam. 

Na de haartransplantatie heb ik nog wel wat een 9 maanden geduld moeten hebben om mijn volledige resultaat te kunnen zien maar nu ben ik zeer tevreden. Eindelijk moet ik geen pet meer dragen en hoef ik me niet meer schamen.

Laat de zomer maar beginnen !


Danny (39) uit Antwerpen

"De genezing ging zeer snel en heb over het algemeen weinig pijn mogen ondervinden."

Ondanks dat de mensen van Esthetic Airlines mij op voorhand alle uitleg hadden gegeven ben ik toch met een klein hartje vertrokken naar Istanbul. Toch is alles zeer vlot verlopen en werd ik hartelijk ontvangen door Rosa.  Deze vriendelijke dame spreekt Nederlands en dat vond ik toch een groot pluspunt. Ik heb het geluk gehad dat ik een zeer goede donorzone had waar ze veel grafts hebben kunnen verwijderen. De genezing ging zeer snel en heb over het algemeen weinig pijn mogen ondervinden.

 Nu is het 9 tot 12 maanden geduld hebben tot ik het volledige resultaat zal zien.