VOOR

NA

"Ik zou het iedereen aanraden, de ingreep heeft me niet enkel uiterlijk maar ook innerlijk veranderd"

Bij deze kan ik u meedelen dat ik zeer tevreden ben in het algemeen. Het advies is zeer vlot en professioneel gebracht.
De reis was tot in de puntjes geregeld en het hotel was super. In de kliniek zijn we zeer hartelijk ontvangen. 
Ook tijdens de behandeling hebben ze ons op regelmatige basis opgezocht en gevraagd of alles ok was.

Om kort samen te vatten: alles was top

Over het resultaat ben ik zeer tevreden. Ik krijg hele goede commentaren van mensen die weten dat ik deze behandeling gehad heb. Ik ben nu een jaar verder na de behandeling en de verwachtingen zijn volledig en zelfs meer ingevuld. Mijn haartransplantatie heeft mij op een positieve manier veranderd.

Zeker een aanrader om het te doen.